29.8.09

POCOYO

Como os dije en el anterior post, ahora voy en busca y captura de dibujos por el tema del alemán (quien me lo diría con 32 añitos...).
Hace algo más de dos años, un antiguo compañero de curro me comentó POCOYÓ y desde entonces le sigo la pista por muchas razones, la principal, es obvio, que son mis sobris. El caso es que ayer buscando capítulos de Pocoyó que no había visto (me parece una serie muy interesante, incluso para los adultos), descubrí este, que os dejo, aunque en alemán, no importa, disfrutar del capítulo porque es muy gracioso :)




...volvamos a la niñez y aprendamos de ellos...

3 comentarios:

Tibu dijo...

eiiiiiiiiiii!111
ja he tornat, ja estic ací. I la prova és que internet és freqüentat per mi altre cop.
Escolta, té alguna cosa a vore SesamestraSe eixa amb Barrio Sésamo?
Tibu.

Anónimo dijo...

Tia Maripa! Pocoyó són els dibuixos preferits de Manel! Tots els matins tenim sessió de Pocoyó. Estic d'acord amb tu. És super interessant. Hui justament una tia de Jose ens ha regalat un plat d'ell! Quina connexió!

emea dijo...

Tibu:
Per fi!!!! ja era hora!!! a vore si animes el bloc que el tens oblidat, i de pas m'escrius al meu. I si, el sesamestraße és barrio sesamo però sense espinete :)
Ger: Quan eren més xicotets els meus nebots, no li feien molt de cas a Pocoyo i ara a soles volen vore-lo, jajaja. I és que és molt graciós, sobretot Pato!!!!
Bessets als dos i benviguts de nou!!!