14.6.09

MALETA 2-JUNY


Diuen de Berlin que és: "una ciutat soprenent no sols per la seua extensió i per la juxtaposició de diferents estils, sino també perque es tracta d'una ciutat en ebullició, en plena metamorfosi".
Uau.

És una ciutat que comença a resurgir de les seues cicatrius; està preparada per tots els pensaments diferents; ningú t'ha de dir el que fer o no; i tot està acceptat.

Si ara mateixa tinguera que definir-me en una ciutat, tinc clar que seria Berlin. Com l'ave Fènix, que es crema, però resurgisc de les cendres.

I ací estic jo, amb la meua maleta encara buida, però comença a omplir-se d'il.lusió i de ganes de passejar-la, viure-la, aprendre una altra cultura i volar com el Fènix va volar.

ON THE RADIO: "Other side of the world"-KT Tunstall

...ich heiss Maria...

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Quina metàfora més bonica! Des d'aquest lloc del món et desitgem que voles el més alt possible (que no el més lluny) i que cicatricen les ferides de la manera més ràpida i irreversible.
Per cert, a Berlín hi ha una esglèsia que es manté destrossada pels bombardejos de la guerra. És per recordar, no oblidar i que no es repetisca la història...
Elena

Anónimo dijo...

ei!!!!! ja estàs fent-te la maleta?bfffffff, en certa manera t´envege, això de tenir una il.lusió forta sempre dona ganes de viure, no?
I Berlín, últimament m´estan parlant d´esta ciutat, de la seua arquitectura moderna tan bonica que m´estan entrant ganes boges d´anar-hi. Igual hi vaig...
Tibu.